Over mij

Over mij

Zodra ik een gedateerde website zie, begint het helemaal te kriebelen van binnen. In mijn hoofd ontwikkel ik meteen een nieuwe website, precies zoals ik hem zou bouwen. Toen ik dit gevoel kreeg, was het mij duidelijk: ik moet websites gaan bouwen. 

Ik help ondernemers online groeien met hun website, huisstijl of social media. Samen met de klant kijk ik waar er verbetering nodig is en samen bespreken we een strategie hoe we dit waar kunnen maken. 

Mijn passie voor het helpen groeien van een bedrijf is ontstaan tijdens mijn opleiding op de Rooi Pannen in Tilburg. Hier heb ik in juni 2019 mijn diploma ‘Ruimtelijk Vormgeven niveau 4’ mogen ontvangen. Om mijzelf verder te ontwikkelen ben ik in september 2019 gestart aan een nieuwe opleiding ‘HBO Bachelor, Grafisch|Ruimtelijk ontwerpen’, op het St. Joost in Breda. 

Als grafisch vormgever

Als grafisch vormgever

Als grafisch vormgever laat ik mij graag uitdagen om verrassende en creatieve ontwerpen te maken die bij jou en jouw budget passen. Met aandacht voor ideeën en een scherp oog voor detail ontstaat er een ontwerp dat past bij jouw wensen, ongeacht of je nu een startende of een bestaande ondernemer bent.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje bij (website)ontwerp of neem vrijblijvend contact op.