Meteen naar de inhoud

Hee

Hallo

Zodra ik een gedateerde website zie, begint het helemaal te kriebelen van binnen. In mijn hoofd ontwikkel ik meteen een nieuwe website, precies zoals ik hem zou bouwen. Toen ik dit gevoel kreeg, was het mij duidelijk: ik moet websites gaan bouwen. 

Ik help ondernemers online groeien met hun website, huisstijl of social media. Samen met de klant kijk ik waar er verbetering nodig is en samen bespreken we een strategie hoe we dit waar kunnen maken. 

Mijn passie voor het helpen groeien van een bedrijf is ontstaan tijdens mijn opleiding op de Rooi Pannen in Tilburg. Hier heb ik in juni 2019 mijn diploma ‘Ruimtelijk Vormgeven niveau 4’ mogen ontvangen. Om mijzelf verder te ontwikkelen ben ik in september 2019 gestart aan een nieuwe opleiding ‘HBO Bachelor, Grafisch|Ruimtelijk ontwerpen’, op het St. Joost in Breda. 

Even kort over Marte

Op mijn verjaardag (21 februari) ben ik het liefst vrij om heel de dag taart te eten, in de zon te zitten (gebeurt helaas niet vaak) en met mijn familie en vrienden te zijn. Ik ben een echt dierenmens en voel me dan ook erg op mijn gemak in de dierentuin of op de kinderboerderij 🙂

Buiten het ondernemen en knuffelen met dieren ga ik ook graag naar de stad voor een drankje of om te shoppen. Het liefst ga ik op zoek naar tassen of kleding die ik helemaal niet nodig heb…

Op vakantie hang ik het liefst bij het zwembad, bezoek ik verschillende stadjes en gaan we vaak uit eten.

Oke, genoeg over mij! Wat kan ik voor jou doen?

Mijn Missie

Het is mijn missie om ondernemers, die willen groeien, inspireren en helpen door mooie en duurzame ontwerpen te creëren, waardoor er een sterke basis wordt neergezet voor jouw (online) bedrijf.

Mijn belangrijkste kernwaarden zijn: aandachtig, behulpzaam, eerlijkheid, plezier en duurzaam

Zijn we een match?!

Denk je na het lezen van deze pagina “Ja, ik wil aan de slag met Marte!”. 
Druk dan op de knop, dan plannen we een kennismakingsgesprek in en gaan we samen aan de slag!

Ik kijk uit naar je berichtje!