Meteen naar de inhoud

Met aandacht, plezier en duurzame ontwerpen

Jouw branding
in een nieuw jasje

  • Werkt je branding meer tegen je dan voor je bedrijf?
  • Wil je jouw droomklant aantrekken en met plezier ondernemen?
  • Wil je een branding die past bij jouw missie, visie en kernwaarden?

Bekijk dan mijn uitgebreide Branding pakket!

Wat gaan we doen?

Stap voor stap

Kennismaking

We starten met een kennismaking om elkaar beter te leren kennen. Ik wil jouw verhaal horen en meer over je bedrijf te weten komen. Zijn we een match? Dan stuur ik je een offerte. Is deze akkoord? Dan gaan we aan de slag!

Strategie bepalen

Nu is het tijd om je strategie te bepalen. Wat wil je bereiken met je branding en hoe gaan we dat doen? We hebben daarnaast ook over missie, visie, kernwaarden, ideale klant en aanbod.

Tijd voor inspiratie

Nu is het tijd om inspiratie op te doen. Ik zet een persoonlijk Pinteretsbord voor je klaar, waar je al je beelden in kunt zetten. Sfeerbeelden, inspiraties, alles wat je kunt bedenken. Dit neem ik mee in het ontwerpproces.

Het ontwerpproces

Ik start het proces met potlood en papier. Aan de hand van je ondernemersverhaal maak ik de eerste schetsen voor je logo. Naast het logo denk ik ook mee over andere ontwerpen, bijvoorbeeld je visitekaartje.

Jouw brandbook

Als alle ontwerpen definitief zijn, ga ik aan de slag met je brandbook. Hierin staat alle informatie over je branding, maar ook je nieuwe logo's, kleuren, lettertypes en andere ontwerpen.

De lancering!

Yes, het is zo ver! Jij en je branding zijn klaar om online te gaan groeien. Na de lancering sta je er niet alleen voor; ik kan je helpen bij het geven van tips voor bijvoorbeeld je website of sociale media.

Branding pakket

Branding pakket

Eerlijkheid en duidelijkheid zijn twee belangrijke waarden voor mij. Daarom werk ik met pakketten die in overleg uitgebreid kunnen worden met bijvoorbeeld een website of social media pakket. Heb je specifieke wensen? Dan maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat.  

Jouw branding in vorm

€1299,- excl. BTW

We gaan samen aan de slag met jouw branding! Na dit traject weet jij wie je ideale klant is, wat je producten/diensten zijn en word deze ondersteund door mooie Visuals!

· Kennismakingsgesprek (Online; 30 min)
· Gedeeld Pinterestbord voor inspiratie 
· Strategiesessie (op locatie; 1 uur)
· Moodboard
· Logo, Sublogo, Favicon en variaties
· Twee correctierondes
· 4 illustraties of iconen
· 1 patroon
· Aangeleverd in JPEG, PNG en EPS
· Brandboek 
· Ontwerp voor visitekaartje 
· Ontwerp voor e-mailhandtekening
· Hulp bij opstarten van Google Mijn Bedrijf

Dit pakket kan uitgebreid worden met een ander pakket, of specifieke wensen. 

Waarom een goede branding een must is

Er is zo veel aanbod op de markt, in welke branche je ook zit. Met een personal branding kan je je als ondernemer onderscheiden in de markt.  Want jij bent jouw personal brand en niemand anders.

Niemand anders heeft precies dezelfde kernwaarden, doelen, visie en missie als jij.

Daarnaast creëer je vertrouwen bij de doelgroep. De mensen weten wat ze van je kunnen verwachten en dat maakt de drempel tot samenwerking een stuk lager.

Gaan we samen aan de slag met jouw Personal brand?

Mooie woorden

Wat anderen zeggen

Marte is een echte aanrader. Ze heeft al eerder mijn logo ontworpen en nu heb ik haar ook weer geraadpleegd voor mijn nieuwe logo en de nieuwe huisstijl. Ze luistert naar je wensen en vanuit daar maakt ze verschillende ontwerpen. Ze luistert kritisch naar jouw feedback en o.b.v. maakt ze aanpassingen aan het logo. De communicatie via de mail verloopt erg soepel en wordt als zeer prettig ervaren. Ik ben weer super blij!
Beau Sieben
Bij Beau
Via social media in contact gekomen voor het ontwerpen van een logo. Zeer goede communicatie! Ze brengt leuke en creatieve ideeën in en durft net iets verder te denken. Snel, behulpzaam en professioneel.
Lobke Bink
LB Tuinen

Help?!

Staat de dienst waar je naar op zoek ben er niet bij? Geen zorgen! Binnen het team van Marte Peeters Vormgever hebben we verschillende expertises. Er is altijd wel iemand die je bij jouw vraag kan helpen. Denk hierbij aan (korte)animaties maken, online leeromgevingen bouwen, posters ontwerpen,  illustraties maken en meer!

Deze diensten gaan op uurbasis, van €65,- per uur. We starten met een kennismakingsgesprek en kijken of we een goede match zijn. Is dat het geval? Dan kunnen we aan de slag met een mooie samenwerking.

Neem voor meer informatie contact met me op!

FAQ

Meest gestelde vragen

Dat is mogelijk! Hier heb ik geen standaard pakket voor, maar we kunnen een offerte op maakt voor je maken.

Je kan de branding zien als geheel: missie, visie, kernwaarden, ideale klant, aanbod en visuele uitingen. Een huisstijl (visuele uitingen) is maar een onderdeel van je branding.

Het verschilt per branding. Denk aan ongeveer 6 tot 8 weken. Dit hangt af van de onderdelen die je in je pakket zitten.